TISZTELT LÁTOGATÓINK!

A PROFIFUGA MEGÚJÍTÁSÁN DOLGOZUNK. NAPRAKÉSZ TARTALOMMAL ÉS KEDVEZŐ VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEKKEL JELENTKEZÜNK A MEGÚJÍTÁST KÖVETŐEN!

ADDIG IS SZÍVES TÜRELMÜKET KÉRJÜK.

A PROFIFUGA CSAPATA

Pufas Sztiropor Ragasztó

Pufas Sztiropor Ragasztó
Pufas Sztiropor Ragasztó
Használatkész diszperziós ragasztó polisztirol lapok beltéri ragasztásához.

Felhasználási terület:
A PUFAS sztiropor és üveggyapot ragasztó alkalmas a sztiropor lapok, tapétaalapok, polisztirol köz-, dekor- és szigetelőlapok, díszlécek, stb. ragasztására.


Műszaki adatok:
Nyersanyagbázis: sztirol-akrilát diszperzió, töltőanyagok, sűrítőszer
pH-érték : kb. 8 - 9
Sűrűség : kb. 1,70 g/cm³
Anyagszükséglet: kb. 750 g/m² (B2 fogosztás)


Az alap előkezelése:
Jó nedvszívó, száraz, hordképes és taszító anyagoktól (por, zsír, stb.) mentes alapra hordható fel. A meglazult vakolatot, régi tapétát és rosszul tapadó festékrétegeket távolítsa el. A repedéseket, hézagokat és egyenetlenségeket pufamur super beltéri spatulyázó masszával vagy PUFAS beltéri spatulyázó masszával kell javítani. Erősen nedvszívó, homokos és meszes, pergő alapokat PUFAS LF mélyalapozóval kell előkezelni.


Felhordás:
A PUFAS sztiropor és üveggyapot ragasztót fogazott vakolókanállal (fogosztás B2) egyenletesen fel kell hordani az alapra. A felragasztandó lapokat fektesse a nedves ragasztóágyra, és nyomja rá. Mennyezetekre történő ragasztás esetén ajánlatos a ragasztót a lapok hátoldalára kenni. A ragasztó teljes kiszáradása után a ragasztott felületek festhetők, tapétázhatók, simíthatók. A tapéták optimális tapadása végett és a polisztirol festhetőségének biztosítása végett célszerű egy ragasztóhíd-réteg felhordása hígított sztiropor üveggyapot ragasztóból (20% víz hozzáadásával) hengerrel. A ragasztó maradványai azonnal eltávolíthatók vízzel. Nem dolgozható fel, ha az alap és a helyiség hőmérséklete alacsonyabb, mint + 5°C! A munkaeszközöket és készülékeket használat után vízzel mossa le.


Tárolás:
Hűvös, de fagymentes helyen tárolandó! A göngyöleget tartsa jól lezárva!

Biztonsági adatlap:

PDF

Műszaki specifikáció:

PDF
Profifuga.hu © Minden jog fenntartva. - Készítette: Alexgraphics