TISZTELT LÁTOGATÓINK!

A PROFIFUGA MEGÚJÍTÁSÁN DOLGOZUNK. NAPRAKÉSZ TARTALOMMAL ÉS KEDVEZŐ VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEKKEL JELENTKEZÜNK A MEGÚJÍTÁST KÖVETŐEN!

ADDIG IS SZÍVES TÜRELMÜKET KÉRJÜK.

A PROFIFUGA CSAPATA

Gumiám Paszta szilikon tömítő 70 ml

Gumiám Paszta szilikon tömítő 70 ml
Gumiám Paszta szilikon tömítő 70 ml
Eredményesen használható különböző hézagok, repedések vízálló és légzáró tömítésére Gumiám

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS

  • A GUMIÁM® PASZTA speciális szilikonolajból, erősítő anyagokból és egyéb adalékokból felépített, paszta konzisztenciájú massza, mely a levegő nedvességének hatására gumiszerű tulajdonságo-kat vesz fel.
     


ALKALMAZÁSI TERÜLET 

  • A GUMIÁM® PASZTA eredményesen használható különböző hézagok, repedések vízálló és légzá-ró tömítésére.
  • Univerzális tömítő és ragasztóanyag a háztartásban, barkácsolók részére, stb.


JELLEMZŐ TULAJDONSÁGOK

  • Jól tapad fémekre, üvegre, kerámiára, fára, zománcozott felületekre, bakelitre, kemény PVC-re. Nem tapad viszont polietilénre, polipropilénre, polisztirolra, továbbá zsíros, olajos vagy poros felü-letekre.
  • Kitűnik igen jó hő- és hidegálló tulajdonságával (-50 0C - +180 0C -ig), valamint kedvező elektro-mos szigetelő hatásával.
  • A megkötött GUMIÁM® PASZTA UV álló és a környezeti hatások nem károsítják. Hidrofób, ellenáll alkoholnak, híg savnak és lúgoknak, ketonok, észterek, aromás oldószerek duzzasztják.


ALKALMAZÁS MÓDJA

  • A GUMIÁM® PASZTA felvitele előtt a felületeket portalanítani és zsírtalanitani kell. Lényeges, hogy a felület száraz legyen a megfelelő tapadás érdekében. A felvitt paszta felületén kb. 10-15 perc múlva gumiszerű hártya képződik, és fokozatosan gumisodik át az egész réteg, 5 mm-nél nem vastagabb rétegek 24 óra alatt átvulkanizálódnak. Használat után a tubust zárjuk le, célszerűen úgy, hogy a tubusból nyomjunk ki néhány mm-nyi anyagot és a kupakot arra csavarjuk rá.
  • Kézre vagy ruhára került GUMIÁM® PASZTA átgumisodás előtt benzines ruhával letörölhető.

Eltarthatóság:

Nedvességtől, savgőzöktől mentes helységben tárolható, max. 35 0C-on. Garanciális idő meg-felelő tárolás esetén a gyártástól számított 12 hónap.

Kiszerelés:

Alumíniumtubusokban 70 cm3-es töltőtérfogattal.

Színválaszték:

fehér

Biztonsági adatlap:

PDF

Műszaki specifikáció:

PDF
Profifuga.hu © Minden jog fenntartva. - Készítette: Alexgraphics