Gumiám Paszta szilikon tömítő 70 ml

Gumiám Paszta szilikon tömítő 70 ml
Gumiám Paszta szilikon tömítő 70 ml
Eredményesen használható különböző hézagok, repedések vízálló és légzáró tömítésére Gumiám

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS

  • A GUMIÁM® PASZTA speciális szilikonolajból, erősítő anyagokból és egyéb adalékokból felépített, paszta konzisztenciájú massza, mely a levegő nedvességének hatására gumiszerű tulajdonságo-kat vesz fel.
     


ALKALMAZÁSI TERÜLET 

  • A GUMIÁM® PASZTA eredményesen használható különböző hézagok, repedések vízálló és légzá-ró tömítésére.
  • Univerzális tömítő és ragasztóanyag a háztartásban, barkácsolók részére, stb.


JELLEMZŐ TULAJDONSÁGOK

  • Jól tapad fémekre, üvegre, kerámiára, fára, zománcozott felületekre, bakelitre, kemény PVC-re. Nem tapad viszont polietilénre, polipropilénre, polisztirolra, továbbá zsíros, olajos vagy poros felü-letekre.
  • Kitűnik igen jó hő- és hidegálló tulajdonságával (-50 0C - +180 0C -ig), valamint kedvező elektro-mos szigetelő hatásával.
  • A megkötött GUMIÁM® PASZTA UV álló és a környezeti hatások nem károsítják. Hidrofób, ellenáll alkoholnak, híg savnak és lúgoknak, ketonok, észterek, aromás oldószerek duzzasztják.


ALKALMAZÁS MÓDJA

  • A GUMIÁM® PASZTA felvitele előtt a felületeket portalanítani és zsírtalanitani kell. Lényeges, hogy a felület száraz legyen a megfelelő tapadás érdekében. A felvitt paszta felületén kb. 10-15 perc múlva gumiszerű hártya képződik, és fokozatosan gumisodik át az egész réteg, 5 mm-nél nem vastagabb rétegek 24 óra alatt átvulkanizálódnak. Használat után a tubust zárjuk le, célszerűen úgy, hogy a tubusból nyomjunk ki néhány mm-nyi anyagot és a kupakot arra csavarjuk rá.
  • Kézre vagy ruhára került GUMIÁM® PASZTA átgumisodás előtt benzines ruhával letörölhető.

Eltarthatóság:

Nedvességtől, savgőzöktől mentes helységben tárolható, max. 35 0C-on. Garanciális idő meg-felelő tárolás esetén a gyártástól számított 12 hónap.

Kiszerelés:

Alumíniumtubusokban 70 cm3-es töltőtérfogattal.

Színválaszték:

fehér

Biztonsági adatlap:

PDF

Műszaki specifikáció:

PDF
Profifuga.hu © Minden jog fenntartva. - Készítette: Alexgraphics